Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Prachtige Kleden, Perfect In Een Modern Decor

BolletjesKleedJe kent ongetwijfeld het gevoel wel. Je bent tevreden met je huis en decor in het algemeen, maar hebt toch een onverzadigd gevoel dat blijft knagen. Je wil meer, iets wat écht de aandacht lokt. Iets wat van alle onderlinge items één geheel maakt; iets wat alles gewoon integreert. Was zelf helemaal bezeten door dit gevoel, tot ik BolletjesKleed ontdekte. Wow.

BolletjesKleed (Felt Ball Rug) is een bedrijf dat arme vrouwen in Nepal hoop, steun en plezier biedt door ze onder hun hoede te nemen. De vrouwen leren eerst hoe ze vilten bolletjeskleden moeten maken, en worden daarna eerlijk betaald voor het produceren van de producten die op hun site (i.e. BolletjesKleed.nl) te vinden zijn.

Hier onder het filmpje dat ook op hun site staat, waarin ze een aantal van hun werknemers voorstellen en tonen wat zij precies doen.

BolletjesKleed
Ze doen niet alleen goed werk in het ageren voor eerlijke handel; hun producten zijn ook prachtig en van uiterst hoge kwaliteit. De kleden passen perfect in een modern decor. Je kan er gemakkelijk mee matchen, en ze zijn erg stabiel en duurzaam. Daarenboven zijn hun prijzen relatief erg voordelig – ze leveren de producten ook nog eens gratis aan.

Nu vraag je je misschien af waarom we een artikel over kleden schrijven, terwijl wij hier totaal verschillende items verkopen. Nou, ik heb dit bedrijfje onlangs ontdekt, en vond het echt de moeite waard om er een artikeltje over te schrijven. Ik weet zeker dat jullie zulke dingen billijken, en als ik hiermee het onverzadigd gevoel waarover ik het had bij jullie heb kunnen stillen, dan is mijn missie geslaagd. Wanneer wij overigens een nieuw kleed nodig hebben, dan gaan we er zeker hier eentje bestellen. Neem zeker eens een kijkje op hun site, ze hebben onwijs veel verschillende soorten bolletjeskleden. Ik denk dat ze voor ieder wel wat hebben.

3 Responses to Prachtige Kleden, Perfect In Een Modern Decor

 1. Sanne - Beantwoorden

  20 juli 2015 at 19:48

  Bedankt dat je dit onder de aandacht brengt. Zo profiteren beide partijen eraan, de dames in Nepal en mensen die van uniek design houden (met een verhaal).

 2. Nikki -BolletjesKleed - Beantwoorden

  17 april 2015 at 11:16

  Super leuke Blog!! Harstikke bedankt!:D
  Gr, Nikki
  http://www.BolletjesKleed.nl

 3. Nadine - Beantwoorden

  16 april 2015 at 20:12

  mooi geschreven artikel! ik vind jullie spulletjes heel leuk, en deze matten zijn idd super sjiek!

Leave a Comment

Powered by themekiller.com