Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kaarthuisje Summer Swap!

Posted on by Max / Posted in Swap | Leave a comment

Het is de trend van dit moment, en we doen er graag aan mee. Swappen! Ook wij gaan er eentje organiseren. Volgende zijn de voorwaarden en data:

INSCHRIJVEN

  1. Stuur een mailtje naar swap@kaarthuisje.nl
  2. Zet in deze mail je naam, instagramaccount* en adres
  3. Vermeld even of je eventueel je pakketje naar België of Nederland zou willen verzenden

* Zorg er natuurlijk wel voor dat je account niet op privé staat, dat maakt het een stuk makkelijker voor je swapmaatje om er wat persoonlijks van te maken 😉

DEADLINE

De deadline voor inschrijvingen is 31 mei 2015.
Vóór 3 juni zullen jullie dan allemaal de gegevens van je swapmaatje ontvangen via mail.

DE SWAP

Maak er iets leuks en persoonlijks van, iets waarvan jij denkt dat je swapmaatje het zeker leuk gaat vinden.
Hier is geen budget aan verbonden, want je mag het natuurlijk ook allemaal zelf in elkaar steken!
Het verzenden van de swap gebeurt uiterlijk op maandag 29 juni; op woensdag 1 juli mogen jullie allemaal de swap open maken!

Zelf zullen we ook deelnemen aan de swap. Daarenboven verloten we twee pakketjes onder alle andere deelnemers!

Om het allemaal nóg leuker te maken, hebben we besloten om iedereen die mee doet aan onze swap een kortingscode van 25% te geven!

Happy swapping!

Prachtige Kleden, Perfect In Een Modern Decor

Posted on by Max / Posted in Aanraders | 3 Comments

BolletjesKleedJe kent ongetwijfeld het gevoel wel. Je bent tevreden met je huis en decor in het algemeen, maar hebt toch een onverzadigd gevoel dat blijft knagen. Je wil meer, iets wat écht de aandacht lokt. Iets wat van alle onderlinge items één geheel maakt; iets wat alles gewoon integreert. Was zelf helemaal bezeten door dit gevoel, tot ik BolletjesKleed ontdekte. Wow.

BolletjesKleed (Felt Ball Rug) is een bedrijf dat arme vrouwen in Nepal hoop, steun en plezier biedt door ze onder hun hoede te nemen. De vrouwen leren eerst hoe ze vilten bolletjeskleden moeten maken, en worden daarna eerlijk betaald voor het produceren van de producten die op hun site (i.e. BolletjesKleed.nl) te vinden zijn.

Hier onder het filmpje dat ook op hun site staat, waarin ze een aantal van hun werknemers voorstellen en tonen wat zij precies doen.

BolletjesKleed
Ze doen niet alleen goed werk in het ageren voor eerlijke handel; hun producten zijn ook prachtig en van uiterst hoge kwaliteit. De kleden passen perfect in een modern decor. Je kan er gemakkelijk mee matchen, en ze zijn erg stabiel en duurzaam. Daarenboven zijn hun prijzen relatief erg voordelig – ze leveren de producten ook nog eens gratis aan.

Nu vraag je je misschien af waarom we een artikel over kleden schrijven, terwijl wij hier totaal verschillende items verkopen. Nou, ik heb dit bedrijfje onlangs ontdekt, en vond het echt de moeite waard om er een artikeltje over te schrijven. Ik weet zeker dat jullie zulke dingen billijken, en als ik hiermee het onverzadigd gevoel waarover ik het had bij jullie heb kunnen stillen, dan is mijn missie geslaagd. Wanneer wij overigens een nieuw kleed nodig hebben, dan gaan we er zeker hier eentje bestellen. Neem zeker eens een kijkje op hun site, ze hebben onwijs veel verschillende soorten bolletjeskleden. Ik denk dat ze voor ieder wel wat hebben.

Winnaar Kaarthuisje Giveaway #2

Posted on by Max / Posted in Giveaway | Leave a comment

Zo, de winnaar is bekend! Om het weer zo eerlijk mogelijk te maken, heb ik een collage gemaakt van alle posts op Instagram met de tag #Kaarthuisjegiveaway (niet incluis die van ons zelf, en natuurlijk zonder de posts van onze vorige giveaway), en die genummerd van 1 tot en met 57. Daarna heb ik op Andrew Hedges’ Random Picker een willekeurig getal gegenereerd; het gegenereerd nummer representeert de winnaar van onze giveaway.

De winnaar van onze tweede giveaway is geworden…

@joooostje!

Hier is het filmpje van het gegenereerd nummer, en de winnaar die ermee overeenkomt. (Weer) niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon lekker weer mee; we zijn van plan nog veel van zulke acties te houden.

En hier de collage die gebruikt werd in het filmpje voor het bepalen van de winnaar (klik of tap op de afbeelding om hem te bekijken in hogere resolutie).

Hello Spring!

Posted on by Max / Posted in Free Printables | Leave a comment

Haal de lente in huis met deze leuke free printable! Als je hem uitprint en er een foto van maakt, deze op je profiel post en ons tagt, dan geven we je een unieke code voor maar liefst 30% korting! De afbeelding is niet zo heel erg scherp, dus je kan hem best in A6-formaat afdrukken.
Deze actie is geldig t.e.m. 15 april.
Hello Spring

Winnaar Kaarthuisje Giveaway #1

Posted on by Max / Posted in Giveaway | Leave a comment

De winnaar is bekend! Om het zo eerlijk mogelijk te maken, heb ik een collage gemaakt van alle posts op Instagram met de tag #Kaarthuisjegiveaway (niet incluis die van ons zelf), en die genummerd van 1 tot en met 45. Daarna heb ik op Random.org een willekeurig getal gegenereerd; het gegenereerd nummer representeert de winnaar van onze giveaway.

De winnaar van onze giveaway is geworden…

mijnhuisje_!

Volgende is het filmpje van de eerlijke generatie van het nummer, en de associatie van het gegenereerd nummer en het account op Instagram. Wie zegt dat 13 een ongeluksgetal is? 😉 Niet gewonnen? Niet getreurd. We gaan regelmatig zulke giveaways en andere leuke acties houden.En hier de collage die gebruikt werd in het filmpje voor het bepalen van de winnaar (klik of tap op de afbeelding om hem te bekijken in hogere resolutie).

Kaarthuisjegiveaway 1

Kaarthuisje.nl is geopend!

Posted on by Max / Posted in Shop | Leave a comment

We zijn officieel geopend! Om dat te vieren houden we een week lang een speciale openingsactie:

  • Alle kaartjes zijn te koop aan €1,- per stuk
  • Posters zijn te koop aan €3,- per stuk

Wees er gauw bij, want er is momenteel nog een beperkte voorraad!

Powered by themekiller.com